PLAVO PARTNERI

Svi softverski proizvodi Tvrtke Plavo d.o.o. pružaju dodatne opcije u vidu povezivanja sa eksternim programima i sustavima. Te opcije nastale su u suradnji sa Plavo partner tvrtkama.

ROTO SVIJET PIĆA

Blue POS POS sustavi pružaju mogućnost spajanja na B2B ROTO sustav. Roto svijet pića je tvrtka specijalizirana za prodaju i distribuciju alkoholnih i bezalkoholnih pića te opreme za ugostiteljstvo. Ukoliko klijent za dobavljača odabere Roto svijet pića, Blue POS nudi mogućnost automatskog uvoza faktura iz Roto sustava u Blue POS te na taj način uvelike pojednostavljuje poslovanje i otklanja eventualnu mogućnost greške prilikom ručnog unosa primki (faktura).

E-RAČUN - MOJ E RAČUN

Plavo tvrtka je napravila integraciju na servis Moj-eRačun. To je internetski servis za elektroničku razmjenu E-računa između dobavljača i kupaca te upravljanje cjelokupnim poslovnim procesom izdavanja, zaprimanja i arhiviranja. Korisnik treba potpisati ugovor sa servisom Moj-eRačun i od njih dobiva pristupne podatke u vidu korisničkog imena i lozinke. Korisnik te podatke unosi u Blue POS i ima mogućnost direktno iz Blue POS programa slati E-račune.

E-RAČUN - EPOSLOVANJE

Blue POS sadrži modul za povezivanje sa servisom E-Poslovanje, certificiranim informacijskim posrednikom za slanje e-računa prema državi (u skladu sa Zakonom o elektroničkom izdavanju računa u postupcima javne nabave). Osim slanja, servis E-Poslovanje računi nudi i opciju razmjene (slanje/zaprimanje) e-računa i ostalih e-dokumenata između poslovnih subjekata unutar servisa E-Poslovanje.

GO CRYPTO

Koristeći sustav kripto plaćanja GoCrypto, korisnici Blue POS programa na jednostavan način mogu prihvatiti plaćanje kriptovalutama kao što su Bitcoin Cash (BCH), Ethereum (ETH), Bitcoin (BTC) i GoCrypto Token (GoC). Kupci koji žele platiti svoj račun kriptovalutom imaju vrlo jednostavan proces jer sve što trebaju jest skenirati QR kod s ekrana blagajne iz svojih kriptonovčanika i na kraju će na svoj račun dobiti iznos u kunama, umanjen za transakcijsku naknadu.